Katso kuvat!
Asap Rocky

Kuvat! A$AP Rocky hamstrasi Losissa ruokaa - WKND-festivaalille kiinnitetty kohutähti saatetaan hyvinkin nähdä Helsingissä elokuussa!

26.03.2020 13:29

Paparazzi hoksasi Rakim Mayersin, 31, eli A$AP Rockyn, ruokaostoksilla suojakäsineissä Los Angelesissa. Räppäri yritti piiloutua isojen aurinkolasiensa taa, muttei solahtanut massaan aivan incognitona. Hauskana yksityiskohtana, Rocky oli pukenut kaulaansa valkoiset helmet ja korvassa killui isokokoinen jalokivi!

Asap Rocky

Asap Rocky

Sumpit!

Kassalla tähti hoksasi, että jotain oli tekeillä ja äkkäsi kameran. "Relan" oloinen Rocky suhtautui kuvaajaan coolisti ja vetäytyi hörppimään kahviaan. 

Asap Rocky

Asap Rocky

Kansainvälinen kohu

Viime kesänä A$AP pysyi otsikoissa viikkokaupalla, kun hän istui tukholmalaisessa vankilassa tutkintavankina, pahoinpitelystä epäiltynä. 

Tapaus nousi ennenkuulumattomiin sfääreihin, kun Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump vaati Ruotsin pääministeri Stefan Löfveniä auttamaan räppärin vapauttamisessa. Trump kertoi Twitterissä, että hän soitti Ruotsiin ja antoi "henkilökohtaisen takuunsa" siitä, että räppäri ei pakoilisi syytteitä, jos tämä vapautetaan. 

Vetoomus päättyi nollapeliin, kun pääministeri Löfven vastasi, etteivät poliitikot voi sekaantua viranomaispäätöksiin ja että tuomioistuimet toimivat itsenäisesti. 

Trumpin työlistalle A$APin juttu tuli Kanye Westin kautta. Herra West on käytännössä ainoa maailmantähti, joka on esiintynyt julkisesti Trumpin kanssa sekä osoittanut tukea tällä tavoin.

Räppärille itselleen nujakasta seurasi lopulta tuloihin nähden melko pienet, noin 1200 euron sakot sekä lyhyt ehdollinen vankeustuomio. Tuomion lukemisen jälkeen "Rocky" palasi lavoille Tampereen Blockfestissä. 

A$APin olisi muuten määrä tulla Suomeen keikalle elokuun alussa, Weekend-festivaalille, jos sellaiset pidetään. Festivaalin nettisivun mukaan tapahtuman järjestämistä ei ole toistaiseksi peruttu, vaan valmistelut ovat käynnissä.  

awet

Trump ja Kanye Trump Towerissa, New Yorkissa (2016).

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Monica Ollas
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!