Denise

Näyttelijä Denise Richards avautuu somen vaikutuksesta julkkiselämään: ”Lapsia on vaikea suojella!”

11.08.2019 13:03

Denise Richards, 48, on monille tuttu näyttelijä, joka on nähty muun muassa Bond-tyttönä ja esimerkiksi Villit kuviot -kulttielokuvassa.

Nykyään Denise on mukana The Real Housewives of Beverly Hills -sarjassa, jonka yhdeksäs kausi pyörii parhaillaan Avalla.

Denise on nykyään naimisissa Aaron Phypersin, 46, kanssa, mutta hänet muistetaan myös liitostaan kohujulkkis Charlie Sheenin kanssa.

Lue lisää. Näyttelijäkaunotar Denise Richardsilta rajuja seksipaljastuksia – aviomies yllättyi totaalisesti: ”Hän ei tajunnut, mitä olimme tekemässä!”

Beverly Hillsin täydellisissä naisissa nähdäänkin myös Denisen ja Sheenin yhteiset tyttäret Sam, 14, ja Lola, 13. Lisäksi mukana on Denisen 8-vuotias adoptiotytär Eloise, joka on kärsinyt kehitysviivästyksistä harvinaisen kromosomihäiriön vuoksi.

– Sanoin tytöille, ettei heidän tarvitse olla mukana, jos he eivät halua. He näkyvätkin siinä aika vähän.

Denisellä on kaksi teini-ikäistä tytärtä liitostaan Charlie Sheenin kanssa ja 8-vuotias adoptiotytär, jonka hän on kertonut kärsivän harvinaisesta kromo- somihäiriöstä.
Denisellä on kaksi teini-ikäistä tytärtä liitostaan Charlie Sheenin kanssa ja 8-vuotias adoptiotytär, jonka hän on kertonut kärsivän harvinaisesta kromosomihäiriöstä.

"Täytyy olla paksu nahka"

Denise on ollut julkisuudessa 1990-luvulta saakka, ja otsikkoja on riittänyt. Rajuimpaan myllyyn hän on päätynyt suhteestaan Sheenin kanssa.

Lue lisää: Näyttelijä Denise Richards muistelee avioliittoaan riippuvuuksista kärsineen Charlie Sheenin kanssa: Toi ilotytön kiitospäivän illalliselle!

Nykyään parin välit ovat kunnossa, ja Denise kutsui ex-miehen häihinsä. Julkisuuteenkin hän suhtautuu nyt eri tavalla.

– Sosiaalinen media on muuttanut paljon. Toisaalta se on hieno juttu, koska se on julkisuuden henkilöille hyvä tapa olla yhteydessä faneihin. Ymmärrän sen ja minusta on hauskaa päästää heidät kurkkaamaan elämääni. Samalla teen itsestäni kuitenkin hyvin haavoittuvaisen, kun avaan itseni ihmisille. Kaikki eivät ole kovin kilttejä. Täytyy olla paksu nahka.

Etenkin murrosikäisten tyttöjen äitinä some tuntuu Denisestä välillä pelottavalta.

– On entistä vaikeampaa suojella lapsiaan sosiaalisen median vuoksi. Lasten kasvattaminen ei muutenkaan ole helppoa, siihen ei ole käsikirjaa. Elämä opettaa, ja virheistä oppii. Sitten vain toivoo parasta.

Lue lisää: Mitä ihmettä sinulle on tapahtunut, Denise Richards?! Kuva!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Anuliina Liukkonen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!