Katso kuva!
Rebecca Black

Vihattua teinilaulajaa ei tunnista enää samaksi henkilöksi - someviha painaa yhä: "Yritän muistuttaa itselleni joka päivä, että aika parantaa kaikki haavat!"

12.02.2020 17:02

Yhdeksän vuotta sitten 13-vuotiaasta Rebecca Blackistä tuli kansaivälisesti tunnettu, kun hän julkaisi Friday-kappaleen Youtubessa. Rebecasta tuli nopeasti kansainvälisesti tunnettu, koska kappaletta vihattiin intohimoisesti ympäri maailmaa. Nykypäivänä laulaja on 22-vuotias, ja hän on muuttunut huomattavasti vuosien saatossa. 

Vihatun kappaleen takia Rebeccaa kiusattiin netissä ja koulussa hänen koko teini-ikänsä ajan. Kiusaamisen takia Rebecca tunsi paljon häpeää ja pelkoa sekä kärsi masennuksesta. Biisin vuosipäivänä laulaja kertoi Instagram-päivityksessään, mitä hänen on tehtävä päivittäin jaksakseen eteenpäin. 

- Yritän muistuttaa itseäni joka päivä siitä, että aika parantaa kaikki haavat. Virheet eivät määrittele minua, eikä koskaan ole liian myöhäistä parantua, Rebecca kertoi.
 

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Niki Miettinen
Kuvat: All Over Press, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!