Mark Ruffalo

Vuoden Oscar-hitistä tehdään tv-sarja? Marvel-tähti haluaa pääroolin!

11.02.2020 21:01

Oscar-palkintogaalan jälkeisenä maanantaina alkoi kiertää huhu, jonka mukaan HBO haluaa tehdä parhaan elokuvan palkinnon napanneesta Parasitesta oman adaptaationsa TV-sarjaksi. Huhujen mukaan sarjan pääroolia näyttelisi Marvel-elokuvissa Hulkia näytellyt Mark Ruffalo, 52. Näyttelijä kertoi TMZ-julkaisulle, että olisi suuri kunnia päästä kyseiseen sarjaan. 

Mark ei vahvistanut tv-sarjan tekoa, mutta hän ilmoitti haastattelussa, että olisi mielellään mukana tuotannossa. Näyttelijä vaikutti myös siltä, että hän oli erittäin onnellinen Parasiten voitettua parhaan elokuvan Oscarin.

Elokuvan muokkaamisesta tv-sarjaksi kertoi ensimmäisenä Collider-julkaisu. Sen mukaan sarja olisi viiden tai kuuden jakson pituinen. Elokuvan ohjaaja Bong Joon Ho, 50, on ilmeisesti työstämässä sarjaa yhdessä toisen Oscar-voittajan, Adam McKayn, 51, kanssa. Projekti on vasta niin alkuvaiheessa, ettei virallista roolitusta tai käsikirjoitusta ole vielä tehty.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Niki Miettinen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!