Denise Richards jättää tositv:n.

Suhde sarjan tähteen syynä? Denise Richards astumassa syrjään Beverly Hillsin täydellisistä naisista!

09.01.2020 18:08

Beverly Hillsin täydelliset naiset on kokenut kovan kolauksen. Deciderin mukaan yksi yleisön suosikeista, Denise Richards, mahdollisesti lähtee tositelevisiosarjasta. Villien huhupuheiden mukaan syynä äkilliselle poistumiselle olisi suhde sarjan entisen tähden, Brandi Glanvillen, kanssa.

Glanville vain vilahti viime kaudella, mutta kulisseista kerrotaan, että naisten välille olisi syntynyt ”kuukausien pituinen suhde”. Richardsin väitetään kertoneen Glanvillelle, että hänen avioliittonsa Aaron Phypersin kanssa on avoin. Ilmeisesti suhde, joka kesti koko vuoden 2019 alkupuoliskon, tuli julki näyttelijäkaartin yhteisellä Rooman matkalla marraskuussa. Richardsin kerrotaan poistuneen sarjasta samoihin aikoihin.

Richardsin edustajan mukaan ”tarina ei ole totta”. Glanville puolestaan on hämmentänyt soppaa mystisillä, ilmeisesti Richardsille suunnatuilla twiiteillään.

Lähde: Decider

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!