Netistä etsitään vastauksia seksikysymyksiin.

Tämä on googlatuin seksikysymys!

26.09.2017 22:11

Internetistä löytyy vastaus joka kysymykseen. Netistä haetaan vastauksia myös moneen intimiin ongelmaan, vaikka vastaukset eivät aina olekaan oikeita. Nyt Google on paljastanut eniten haetun, seksiin liittyvän kysymyksen.

"Missä g-piste sijaitsee?" Tämä on Googlen käyttäjiä eniten askarruttava asia seksin suhteen.

Kysymys on toki tärkeä, joten Google on pyrkinyt tarjoamaan siihen myös vastauksen. Googlen mukaan g-piste sijaitsee noin  50-80 millimetrin syvyydessä, emättimen etuseinämässä. Valitettavasti asia ei ole aivan niin yksinkertainen, kuin hakukoneen vastaus antaa ymmärtää.

Taannoinen brittitutkimus, johon osallistui 1800 naista, tuli siihen tulokseen, ettei g-pisteen olemassaololle ole todisteita. Ranskalainen gynekologi, Sylvain Mimoun, oli toista mieltä, ja julisti tutkimustuloksen olevan loukkaava naisia kohtaan. Hänen mukaansa 60 prosentilla naisista on g-piste, joka on vain osattava paikantaa.

Viime vuonna tehdyn tutkimuksen mukaan g-piste on todellinen, mutta kyseessä ei olekaan klitoriksen kaltainen, maaginen nappula. Sen sijaan tutkijat arvelivat, että kyseessä on laajempi erogeeninen alue, johon kuuluvat muun muassa emättimen etuseinämä, virtsaputki, ja klitoriksen "juuret".

Parhaat asennot g-pisteen etsimiseen ovat seksi takaapäin, sekä lehmityttö. Toki tämäkin on yksilöllistä, ja monen naisen mielestä paras tekniikka on käyttää hommaan sormia. Myös monet seksilelut on suunniteltu stimuloimaan juuri g-pistettä.

Lähde: Men's Health

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!