Oho
Katso videot!

Pelkkää pusuttelua! Tällä suositulla TikTok-parilla on 53 vuotta ikäeroa!

24.03.2020 19:00

Monien muiden ihmisten tavoin, rakastavaiset Gary ja Almeda elävät tällä hetkellä eristyksissä kotonaan. Saadakseen ajan kulumaan, pariskunta, jolla on 53 vuotta ikäeroa, on perustanut yhteisen TikTok-tilin, joka on täynnä hellyydenosoituksia ja pusuttelua.

Pari tapasi kolme vuotta sitten Almedan pojan hautajaisissa. Tuolloin 71-vuotias Almeda oli elänyt leskenä siitä saakka, kun hänen miehensä oli kuollut 43 yhteisen vuoden jälkeen. Gary puolestaan oli hiljattain eronnut 77-vuotiaasta ex-tyttöystävästään. Vain kaksi viikkoa ensitapaamisensa jälkeen Gary ja Almeda olivat naimisissa. Gary oli hääyönä vasta 18-vuotias.

– Pidän kaikesta hänessä, pidän hänen kauniista silmistään, mutta eniten pidän hänen luonteestaan. Se on ollut aina mahtava, Gary hehkuttaa Metro.co.uk:n haastattelussa.

Kaksikon hellyydentäyteiset videot ovat keränneet lyhytvideopalvelussa jo yli 100 000 tykkäystä. Soraääniäkin on kuulunut, mutta pari ei aio kuunnella negatiivista palautetta. 

– Haluamme sanoa ihmisille, että jokaiselle on joku, iästä, sukupuolesta ja etnisestä taustasta riippumatta. Antakaa meidän olla onnellisia ja löytäkää oma tienne onneen, Gary muistuttaa. 

Lähde: Metro.co.uk

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: YouTube

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!