Oho
Jalkapallo on tauolla.

Psykologin kohuväite: Jalkapalloilija ei kestänyt karanteenitylsyyttä ja harrasti seksiä vaimonsa siskon kanssa!

22.03.2020 21:23

Asiantuntijan mukaan pelien keskeytyminen ja eristäytyminen on ollut rankkaa valioliigan jalkapalloilijoille. Psykologi Steve Pope sanoo tilanteen käyneen eräälle jalkapalloilijalle niin sietämättömäksi, että tämä päätyi harrastamaan seksiä vaimonsa siskon kanssa.

Monet pelaajat ovat olleet vapaaehtoisessa eristyksessä sen jälkeen, kun Mikel Artetalla ja Callum Hudson-Odoilla todettiin COVID-19-tartunta. Popen mukaan eristyksissä oleminen on ottanut monella koville.

– Pelaaja soitti minulle yksi päivä ja sanoi: "Vedin kännit ja päädyin harrastamaan seksiä vaimoni siskon kanssa."

Popen mukaan pelaajat yrittävät epätoivoisesti täyttää jalkapallon jättämää aukkoa. Koska lomamatkat eivät tule kyseeseen, on osa heistä turvautunut alkoholiin tai uhkapelaamiseen.

– Monet pelaajat ovat henkisesti laiskoja. Heille kerrotaan, koska harjoitella, mitä syödä, minne mennä ja kuinka pelata. He, joiden kanssa olen puhunut, kärsivät stressistä ja ahdistuksesta ja osa on matkalla kohti masennusta.

Lähde: Daily Star

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!