Oho
Vessapaperia on hamstrattu ympäri maailmaa.

Vessapaperi loppui! Älä ainakaan soita 112 - apua ei ole luvassa: "Kokeile vaikka sanomalehteä!"

24.03.2020 17:20

Korona on ajanut kansalaiset ympäri maailmaa hamstraamaan vessapaperia. Oregonin poliisi on kuitenkin vedonnut kansalaisiin, etteivät he tukkisi hätälinjoja, vaikka paperi pääsisikin loppumaan. 

Newportin poliisilaitos julkaisi Facebookissa viestin rauhoitellakseen hätääntyneitä ostajia, jotka ovat tyhjentäneet supermarkettien hyllyjä.

– On vaikea uskoa, että meidän täytyy edes sanoa tätä. Älä soita hätänumeroon vain, koska vessapaperi on päässyt loppumaan. Selviät kyllä ilman meidän apuamme.

Poliisilaitos muistutti, että vaikka oma suosikkipaperi olisi päässyt väliaikaisesti loppumaan, on vaihtoehtoja monia.

– Kassakuitit, sanomalehti, kangasrätit, pitsi, pumpuli ja jopa se tyhjä wc-paperirulla, joka roikkuu telineessäsi juuri nyt. Lisäksi on olemassa monia puun​​lehtiä, joiden käyttö on turvallista. Mother Earth News-lehti neuvoo, kuinka voit valmistaa pyyhkimiseen välineet 15 erilaisesta lehdestä... Ole kekseliäs. Ole kärsivällinen. Vessapaperista on juuri nyt pulaa, mutta tämäkin menee ohi. Älä soita hätänumeroon. Emme pysty toimittamaan sinulle wc-paperia.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!