tis-wallu ja kalle

Piiskaa pyllylle! Tempation Island Suomi -urokset tempaisevat ja pitävät ryyppyjuhlat yläastetunnelmissa - Kalle saa naiset tylsistymään soperruksellaan!

25.03.2020 16:05

Saaren toisissa bileissä koetaan aikamatka takaisin yläasteelle. Koska kuluva kausi on Temppareiden seitsemäs, on juhlien teema seitsemäs luokka. Teema toteutuu kuitenkin sotia edeltävän kansakoulun hengessä, sillä juhlijat saavat vääristä vastauksista fyysisen rangaistuksen. Tässä tapauksessa se tarkoittaa piiskaa pyllylle. 

- Lujempaa! Wallu huutaa kun piiska viuhuu.

Jokainen varattu mies saa osansa remmistä. Wallulle kokemus on suorastaan mieluisa. 

- Kun mä olin koulussa, niin ei piiskaa annettu. Hyvä kun annetaan, niin pitää sen rangaistuksenkin tuntuakkin jossain, Wallu selittää.

Vaateskaba

Wallu ja Kalle hämmentävät lisää ja järjestävät erikoisen vaatekisan. Siinä kaksi joukkuetta riisuvat vaateensa jonoksi ja pisin jono voittaa. Herrat kuitenkin huivaavat, sillä heillä oli useita boksereita housujen alla. 

- Minä kerroin Wallulle, että tuleppa käymään täällä sivulla. Mulla on pikku idea. Hei otetaan vaatejono ja käydään pukemassa kaikki bokserit päälle. Shortseja ja uimahousuja nii paljo ku mahtuu. Löysimmät uimashortsit siihe päälle, ettei kukaa huomaa että meillä on hirmu kerros vaatteita. Wallu oli että joo samassa joukkueessa ollaan! Kalle naureskelee.

Kaikkia temppu ei huvitta. Valton ilmeestä näkee turhautumisen. Jape puolestaan ihmettee ääneen, miten huijaava osapuoli voi viedä voiton. 

- Meijän joukkue olisi muutenkin voittanut, vaikka meillä ei olisi ollut niitä lisäboksereita. Olihan se kiva tunnustaa, että meillä täällä on vielä 15 bokserit alla, Kalle kertoo.

- Jos ei huijaa ni ei halua edes voittaa, Wallu toteaa.

Kalle kaipaa rakastaan

Kalle ikävöi juhlienkin keskellä puolisoaan Pinjaa.

- Se tykkää olla matkassa ja tykkää olla minun kavereiden kanssa. Pinjaa taisi vähän harmittaa, kun huoamas mikä poikaporukka mulla on täällä. Hän olisi varmaan voinut ottaa nämä sinne itselleen, Kalle sanoo.

Kalle sopertaa bileissä jatkuvasti Pinjasta. Sinkkunaiset olisivat ilmeisesti odottaneet häneltä jotain aivan muuta, sillä nyt tuloksena on vaivaannusta ja tylsistyneitä ilmeitä. 

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Niki Miettinen
Kuvat: Lars Johnson photography/Nelonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!