Pilvi Hämäläinen

Pilvi Hämäläinen joutui tukalaan tilanteeseen Putous-lähetyksessä – virhe oli pilata koko sketsin: Ajattelin, että olen seonnut!

22.01.2020 13:30

Viime lauantain Putous-lähetyksessä Pilvi Hämäläinen esitti musiikkisketsin, jossa hän esitti tunnettujen suomalaisartistien kappaleita muokatuilla sanoituksilla. Tilanne muuttui haastavaksi, koska näyttelijän edessä olleesta monitorista kuului aivan muuta kuin piti.

- Se oli jotain musiikkia, jota studiossa soitetaan mainoskatkojen aikana. Näytin kapellimestarillemme, että kuulen jotain ihan muuta kuin pitäisi. Ajattelin, että ehkä musiikki loppuu. Sitten tajusin odottaneeni todella kauan, ja minun oli pakko yrittää laulaa jotain siihen päälle. En kuullut bändiä lainkaan. Yritin laulaa, mutta se oli aivan mahdotonta. Minun oli pakko laittaa homma poikki, koska tilanne oli mahdoton, Pilvi muisteli Seiskalle suoran lähetyksen jälkeen.

Näyttelijä vitsaili ajatelleensa aluksi, että hän on tullut hulluksi ja kuvitelleensa tapahtuneen.

- Pienen hetken ajan kaikki katsoivat minua ihmeissään, koska väärä musiikki kuului ainoastaan minun monitoristani. Bändikin kuuli sen vasta sitten, kun he lopettivat soittamisen. Ajattelin, että olen seonnut, mutta onneksi juontajamme Roope Salminen tuli siihen ja huomasi tilanteen.

Pilvi Hämäläinen

Lue myös: Pilvi Hämäläinen nousi supertähdeksi kovalla työllä – pelkäsi kaiken loppuvan Putouksen jälkeen!

 

"Onneksi en jäätynyt!"

Pilvi hoiti sketsin loppuun ammattilaisen tavoin, ja hän oli itsekin ylpeä suorituksestaan.

- Onneksi kaikki sujui lopulta hyvin, enkä jäätynyt tilanteessa. Oli lohdullista tajuta, että pystyn toimimaan tuollaisessa tilanteessa. Tapahtuneen jälkeen mikään muu ei jännittänyt enää yhtään. Ainoa minua ärsyttänyt asia oli se, että jos yleisö ajatteli minun mokanneen, koska musiikki ei kuulunut koko studiossa. Mutta Roope onneksi kommentoi tilannetta lähetyksessä. Suorassa lähetyksessä voi tapahtua mitä tahansa, Pilvi naureskeli.

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Pasi Murto, Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!