Katso videot!
Mikko Töyssy

Putouksessa nähty sketsi oli nopeiden päätösten tulos – sairaustapaus asetti Mikko Töyssyn haasteen eteen!

17.02.2020 18:05

Näyttelijä Mikko Töyssylle viime lauantain Putous oli erityisen jännittävä.

Lauantain suora lähetys hoidettiin erikoisjärjestelyjen avulla, sillä Malla Malmivaara joutui jättäytymään lähetyksestä sairastumisensa takia. Tilanne aiheutti sen, että osa sketseistä oli toteutettava uudella miehityksellä.

Lue myös: Pilvi Hämäläinen joutui tukalaan tilanteeseen Putous-lähetyksessä – virhe oli pilata koko sketsin: Ajattelin, että olen seonnut!

Mikko Töyssy hyppäsi mukaan Christoffer Strandbergin, Linnea Leinon ja Pilvi Hämäläisen Tyttönbändi-sketsin pääsolistiksi lyhyellä varoitusajalla.

- Pääsolistiksi hyppääminen on ollut tähän mennessä mielenkiintoisin Putous-haasteeni. Meillä on joka viikko nopeita vaihtoja, mutta tämä tilanne oli täysin erilainen. Saimme kuitenkin laitettua homman kasaan. Teatterissa paikkauksia on jonkin verran, ja siitä tulee aivan uudenlainen adrenaliini esitykseen. Nuo ovat hienoja haasteita, vaikka tietenkään kenenkään sairastuminen ei ole kiva asia, Mikko totesi Seiskalle suoran lähetyksen jälkeen.

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30.

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!