Linnea Leino

Putous-tähdellä erikoinen ongelma – asia käy ilmi aina nukkumaan mennessä: Ai että, niistä ei pääse eroon!

17.02.2020 20:35

Putouksessa näyttelevä Linnea Leino on huomannut suoriin lähetyksiin valmistautumisen vaikuttavan häneen yllättävällä tavalla.

Kiireisistä viikoista huolimatta näyttelijä on välttynyt Putous-aiheisilta unilta. Sen sijaan hän on huomannut musiikkisketsien aiheuttavat tietynlaisia alitajunnan temppuja.

- Meillä on lähetyksissä erilaisia musiikkikappaleita, ja ai että – niistä ei pääse eroon. Lauantain lähestyessä esitettävät kappaleet soivat päässä uudestaan ja uudestaan, vaikka yrittäisi nukkua, Linnea naurahti Seiskalle Putous-lähetyksen jälkeen lauantaina.

Leu myös: Tiesitkö? Putous-tähti on mielipiteitä jakavan saippuasarjan tähti!

 

Sosiaalinen media ei kiinnosta

Ennen Putous-kauden alkua Linnean Instagram-tili oli yksityinen, ja ainoastaan hänen hyväksymänsä seuraajat pystyivät näkemään näyttelijän julkaisemat kuvat ja videot.

Linnea kuitenkin avasi Instagram-tilinsä julkiseksi suorien lähetysten alettua.

- Sosiaalinen media ei hoidu minulta luonnostaan. Koska profiilille oli niin paljon kysyntää, päätin kokeilla Instagramia. En ole kovin aktiivinen, mutta postailen asioita osaamiseni ja jaksamiseni mukaan. Aluksi en edes ajatellut somen tärkeyttä tällaisessa ohjelmassa, koska se ei ole niin merkittävässä roolissa elämässäni.

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!