Jasmin Voutilainen avautuu roolihahmostaan.

Salkkarit-kaunotar Jasmin Voutilainen ärsyttävästä roolihahmostaan: En voisi olla hänen kaverinsa!

05.02.2020 07:17

Jasmin Voutilainen, 24, on näytellyt Salatuissa elämissä Aino Kaukovaaraa vuodesta 2018.

– Roolihahmoni on sen verran ärsyttävä, etten voisi itse olla siviilissä hänen kaltaisen ihmisen kaveri. En halua olla ketään kohtaan ilkeä tai ajatella vain omaa etuani, Jasmin kertoo Seiskalle.

Lue myös: Suhde syvenee! Salkkari-kaunotar Jasmin Voutilainen avoimena parisuhteestaan Love Island -komistukseen: "Olemme sillä fiiliksellä, että olemme ikuisesti yhdessä"

Jasmin seurustelee Love Island -sarjasta tutun Ville Toivosen kanssa.

Jasmin on rakastunut nainen. – Tutustuimme, kun Ville pyysi minua mallikseen. Tajusimme, että klikkaa muutenkin kuin frendeinä, Jasmin kertoo.
Jasmin on rakastunut nainen. – Tutustuimme, kun Ville pyysi minua mallikseen. Tajusimme, että klikkaa muutenkin kuin frendeinä, Jasmin kertoo.

 

Rakastavaiset katsovat harvoin yhdessä Jasminin Salatut elämät -jaksoja.

– Joskus Ville saattaa sivusilmällä vilkuilla Salkkareita, kun katson tulevan viikon jaksoja. Hän ei koskaan kuitenkaan kommentoi roolityötäni. Emme ole myöskään koskaan katsoneet yhdessä Love Island -sarjan jaksoja, joissa Ville oli mukana.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Timo Korhonen ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!