Katso kuva!
Christoffer Forsman esittelee uuden harrastuksensa.

Vauhdin huumasta nauttiva Bachelor-komistus Christoffer Forsman löysi uuden hurjan harrastuksen – kuva ja video!

03.05.2019 14:33

Elämänkumppania Bachelor Suomi -sarjassa etsivä palomies ja kuntosaliyrittäjä Christoffer Forsman, 31, saa nautintoa vauhdin huumasta. Surffausta ja motocrossia harrastava mies on tällä kertaa pukenut ylleen lentopuvun sekä kypärän ja sujahtaa Fööni-tuulitunneliin Helsingin kauppakeskus Redissä.

Lue myös: Bachelor-komistus Christoffer Forsmanin taustat tulivat päivänvaloon: Oho, miten railakkaat tulot ja rahaa takova bisnes!

- Tuulitunnelissa lentäminen on aika uusi harrastus minulle! Monet kaverini harrastavat laskuvarjohyppäämistä, ja he suosittelivat kokeilemaan tätä. Käyn täällä nykyään monta kertaa kuukaudessa, Christoffer kertoo.

Christoffer esitteli taitojaan Fööni-tuulitunnelissa helsinkiläisessä kauppakeskuksessa.
Christoffer esitteli taitojaan Fööni-tuulitunnelissa helsinkiläisessä kauppakeskuksessa.

 

Lue myös: Suomen Bachelor Christoffer Forsman yllättää: Minusta on tekeillä kirja!

Urheilu on ollut tärkeä osa Christofferin arkea siitä alkaen, kun hän 4-vuotiaana hyppäsi ensimmäistä kertaa motocross-pyörän selkään.

– Motocrossin lisäksi olen kokeillut reissuillani purje- ja lainelautailua. Tykkään kaikista lajeista, joissa on vähänkin vauhtia. Alkukeväästä kävimme kaveriporukalla laskettelemassa Alpeilla!

 

 

Lue lisää Christofferista tuoreesta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!