Aki Linnanahde muuttaa kivilinnaan Vantaalle - myy vanhaa taloaan! Kuvat!

Aki Linnanahde muuttaa kivilinnaan Vantaalle - myy vanhaa taloaan! Kuvat!

28.07.2016 16:58

Radio- ja tv-juontaja Aki Linnanahde on sijoittanut varojaan uuteen asuntoon. Radio Novan juontajaksi alkuvuodesta palannut Aki on muuttamassa lähiaikoina Vantaalle, josta hän on hankkinut hulppean kivitalon.

Muuttoa lienee vauhdittanut Akin tämänhetkisessä talossa alkava putkiremontti, johon hän viittasi Facebook-päivityksessään kesäkuussa.

– Tietääkö joku huippukovan kiinteistönvälittäjän, joka saa myytyä haastavammankin kohteen? Kaikenlaisia keikareita on tullut nähtyä, ja alkaa hermot mennä, Aki vuodatti Facebookissa.

 

Kuusi huonetta

Akin myynnissä oleva asunto sijaitsee Helsingin Oulunkylässä.

 

 

– Myynnissä olisi iso rivitaloasunto Helsingissä. Putkiremontti tulossa, suht’ kallis yhtiövastike. Toisaalta sijainti on aivan erinomainen, hyvä pohja ja hinta huokea, kun vertaa alueen yleiseen hintatasoon, Aki kertoi Facebookissa.

Oikotie.fi-palvelussa julkaistussa ilmoituksessa 182-neliöisen rivitalon päätyhuoneiston myyntihinta on 359 000 euroa.

 

 

Kaksikerroksisessa lukaalissa on kuusi huonetta, keittiö ja tilava saunaosasto.

 

 

Lapsilla omat huoneet

Makuuhuoneita asunnossa on peräti viisi, joten tilaa on riittänyt hyvin Akin ja hänen Jonna-vaimon uusperheen neljälle lapselle. Yhdessä parilla on 11-vuotias tytär, kolme vanhinta lasta on Jonnan edellisestä liitosta.

Talo on valmistunut vuonna 1971, mutta itse asuntoa on ilmoituksen mukaan remontoitu vuosien saatossa nykyaikaiset vaatimukset täyttäviksi. Asunto huokuu modernia ilmettä.

Kokonaisuuden kruunaa suojainen terassi, johon on pääsy alakerran takkahuoneen kautta.

 

KUVAT: OIKOTIE

Teksti: Juhamatti Nieminen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!