Aki Linnanahde muutti näyttävään paritaloon: seinänaapuri julkisuudesta tuttu!

Aki Linnanahde muutti näyttävään paritaloon: seinänaapuri julkisuudesta tuttu!

27.10.2016 12:42

Radio- ja tv-persoona Aki Linnanahde karisti alkusyksystä Helsingin pölyt jaloistaan. Kesällä hän paljasti Instagramissa tehneensä kaupat Vantaalla sijaitsevasta kivitalosta.

Seiskan selvityksessä on paljastunut Akin muuttaneen perheineen isoon paritaloon ystävänsä, Putous-ohjelman tuottajana tunnetun Tuomas Summasen naapuriin.

 

 

Akin asunnosta pyydettiin kesällä 498 000 euroa. Tarkkaa kauppasummaa ei ole tiedossa, sillä talo on merkitty kiinteistöosakeyhtiön nimiin.

Tuomas kantoi muuttokuormansa toiseen paritalon puolikkaaseen jo viime keväänä.

 

 

Asunnot peilikuvia

Kaksikon modernissa kivitalossa ei tila lopu aivan heti kesken. Molemmat asunnot ovat noin 250-neliöisiä ja kolmikerroksisia. Asunnot ovat liki peilikuvia toisistaan, ja molemmista löytyy neljä makuuhuonetta, jotka sijoittuvat toiseen kerrokseen.

 

 

Ensimmäinen kerros on rakennettu kotien sydämeksi. Siellä on avara ja valoisa olohuone sekä tilava ruokailutila ja keittiö. Rentoutumistilat, iso saunaosasto ja tunnelmallinen takkahuone löytyvät kellarikerroksesta.

Viihtyvyyttä asuntoihin tuovat kolme kylpyhuonetta. Talon eri puolilla on myös useita parvekkeita, joilla kelpaa paistatella päivää.

 

 

Teksti: Juhamatti Nieminen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!