Katso kuvat!
Mikael ja Metti Forssell asuvat Kaivopuistossa.

Häikäisevän upea ökypariskunta! Mikael ja Metti Forssell asuvat miljoonalukaalissa Helsingin hulppeimmalla arvoalueella – kuvat!

12.02.2019 16:02

Kun aviomies on nappulakengät naulaan ripustanut jalkapallomiljonääri ja bloggari-vaimo huippumallin mitat täyttävä kansainvälinen kaunotar, voidaan näillä leveysasteilla puhua jo todellista ökypariskunnasta.

Kesällä 2014 avioituneet Mikael, 37, ja Metti, 27, Forssell eivät kuulu niihin vanhempiin, jotka joutuisivat olemaan jatkuvasti poissa kotoa. Päinvastoin, heillä on mahdollisuus viettää rutkasti laatuaikaa kahden leikki-ikäisen lapsensa parissa.

– Se tuntuu erittäin etuoikeutetulta. Haluamme kumpikin viettää hirveästi aikaa lasten kanssa, Mikael nyökkää Seiskalle.

Lue lisää: Unelmapari Mikael ja Metti Forssell jakavat perhearkeaan sosiaalisessa mediassa – ”Omat harrastukset ja kaverit vähissä”

Forssellien huikaiseva miljonaalukaali sijaitsee Helsingin arvoalueella aivan Kaivopuiston kupeessa.
Forssellien huikaiseva miljonaalukaali sijaitsee Helsingin arvoalueella aivan Kaivopuiston kupeessa.

 

Puitteet laatuajan viettämiselle ovat viimeisen päälle kondiksessa. Helsingin Kaivopuiston kupeessa sijaitseva hulppea lukaali on avara kuin jalkapallokenttä. Mikaelin futismiljoonillaan tienaama ökykoti on tullut tv-katsojillekin tutuksi Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

Lue myös: Mikael Forssellin Metti-vaimo avautuu parisuhdearjesta ruuhkavuosien keskellä: "Meille yksi tärkeimmistä asioista parisuhteessa on läheisyys"

– Nautimme tosi paljon olla kotona. Se on meille kaikista tärkein paikka. On aina kiva tulla kotiin ja hengata siellä. Luulen, että se on erittäin tärkeää lapsillekin, Mikael aprikoi.

– Tykkäämme myös tosi paljon tehdä ruokaa kotona, iloinen Metti lisää myhäillen.

Forssellien kotiin tutustuttiin Maria Veitolan Yökylässäohjelmassa vuosi sitten.
Forssellien kotiin tutustuttiin Maria Veitolan Yökylässäohjelmassa vuosi sitten.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan arkisto ja MTV

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!