Hanna Ikonen sai keskellä yötä sen kaikista kauheimman puhelun.

Hirvittävä puhelu keskellä yötä - tv:stä tuttu Hanna Ikonen, 42, menetti äkillisesti puolisonsa: ”Kuulin, että Kimmoa elvytettiin!”

21.07.2018 08:48

Yli-Olhavassa asuva Hanna Ikonen, 42, menetti aviomiehensä Kimmon äkillisesti syksyllä 2010. Kimmo kuoli vain 37-vuotiaana sydänkohtaukseen.

– Olin sinä yönä töissä. Töihin lähtiessäni Kimmo ja tuolloin 15-vuotias Henry-poika jäivät tavalliseen tapaan kotiin, Hanna muistelee.

Lue myös: Läheisten traagiset kuolemat ovat koetelleet missikeisarinna Sunneva Kantolaa: Suru on loputon!

Aamuyöstä Hanna sai puhelun, jota kukaan ei haluaisi saada. Hätääntynyt Henry soitti kertoen, että isällä on joku kohtaus.

– Tiesin heti, että nyt on jokin pahasti vinossa. Ilmoitin esimiehelleni, ja lähdin kohti Oulun yliopistollista sairaalaa, Hanna muistelee.

Sairaalassa tuttu ambulanssikuski loi Hannaan katseen, jonka sisällöstä ei voinut erehtyä. Tuolloin Hannalle selvisi tilanteen todellinen vakavuus.

– Kuulin, että Kimmoa elvytettiin parhaillaan. Oloni muuttui epätodelliseksi.

Lue myös: Alkoholismi ja läheisten menetykset varjostavat Oskari Katajiston elämää: Sen hetkinen kumppanini on aina paras ystäväni!

Lääkärit tekivät kaikkensa, mutta Kimmoa ei voitu pelastaa.

Sinä yönä Henry jäi ilman isää, ja samalla päättyi Hannan ja Kimmon 20-vuotinen liitto.

Hanna kirjoitti Pieni pala taivasta -kirjan, jossa hän kertoo menetyksestä, surusta ja selviytymisestä. Hän toteutti kirjaprojektin Nelosella nähdyssä Tähän aikaan ensi vuonna -ohjelmassa.

Lue lisää Hannasta ja hänen selviytymisestään torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti: Emmi Ikonen
Kuvat: Markku Ruottinen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!