Vain Seiskassa!
Hannele Lauri.

Rooli pakotti Hannele Laurin, 67, polttamaan ketjussa tupakkaa Keihäsmatkat-sarjan kuvauksissa – ”Karsta palaa koko ajan!”

17.08.2019 17:08

Nelosella nähdään ensi vuonna Keihäsmatkat -draamakomediasarja, jossa seurataan legendarisen matkailyrittäjä Kalevi Keihäsen värikkäitä edesottamuksia.

Kotimaista matkailubisnestä 1960- ja 70-luvuilla isolla kauhalla hämmentänyttä Keihästä esittää tulevassa sarjassa Janne Kataja. Kalevin oikeana kätenä häärää puolestaan Espanjassa asuva Sirkka, jota tyylittelee telkkarissa Hannele Lauri.

– Sirkka on kova mimmi! Hänellä taitaa olla vähän sutinaakin Kalevin kanssa. Hän vetää myös vähän välistä, mutta Keihänen tietää sen kyllä, Hannele, 67, naureskelee Seiskalle.

Lue myös: Hannele Lauri muistaa ikuisesti Keihäsmatkojen kokemuksensa – härski episodi jäi erityisesti 17-vuotiaan kaunottaren mieleen: ”Kaikista poskettominta oli…”

Hannele Lauri.

Ja kun 1970-luvulla ollaan, roolihahmot tupruttelevat tupakkia. Keihäsmatkojen kuvauksissa Hannele onkin saanut tupakoida niin paljon kuin sielu sietää.

– Varsinkin jos joudutaan ottamaan paljon uusintaottoja, sillä hahmollani karsta palaa koko ajan. Yhtenäkin kuvauspäivänä ajattelin, etten polta enää ikinä! hän nauraa.

Lue myös: Härskit kuvat: Janne Katajan käsittämätön muodonmuutos! Edes Aku Hirviniemen pokka ei pitänyt – suolasi ystävänsä armotta median edessä

Muutoin Hannele kertoo vähentäneensä sätkähommia.

– Nykyään polttelen vain puolikkaita. Iltaisin poltan tosi vähän, aamuisin enemmän. Se liittyy niin vahvasti siihen aamukahviin.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Atte Kajova

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!