Katri Helena palasi parrasvaloihin.

Sairastelut selättänyt Katri Helena palasi valokeilaan – ”Teen vain ne esiintymiset, jotka tuntuvat kivoilta!”

02.11.2019 20:01

Vantaalaisella televisiostudiolla ja kotisohvilla koettiin viime keskiviikkona harvinaista herkkua, kun keikkailuista taukoa pitänyt ja julkisuudessa harvakseltaan nähty Katri Helena, 74, nousi estradille Roosa nauha Tanssii tähtien kanssa -ohjelman suorassa lähetyksessä.

Kyseessä oli odotettu paluu valokeilaan, sillä rakastettu laulaja jäi kesällä 2018 määrittelemättömän pituiselle keikkatauolle sairastelujen vuoksi. Terveyttä heikentänyt kilpirauhasen vajaatoiminta vaati pitkän palautumisen, mutta nyt sinivalkoinen ääni on taas iskussa.

– Vointini on oikein hyvä! Kiitos kysymästä, pirtsakka laulajalegenda vakuuttaa Seiskalle.

Lue myös: Katri Helenan keikkatauko romutti bisneksen – laulajalegenda nosti 42 000 euron osingot tappioista huolimatta!

Roosa nauha Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa nähty Katri Helena esitti suorassa tv-lähetyksessä yhden suurimmista hiteistään, Anna mulle tähtitaivas.
Roosa nauha Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa nähty Katri Helena esitti suorassa tv-lähetyksessä yhden suurimmista hiteistään, Anna mulle tähtitaivas.

 

Pian konserttikiertueelle

Nekin, joilta pitkän hiljaiselon rikkonut paluuesiintyminen meni ohi, voivat huokaista helpotuksesta. Katri Helena suuntaa näet marraskuussa joulukonserttikiertueelle.

Klassisten joululaulujen tulkintoja on luvassa joulukuun puoliväliin asti ainakin Järvenpäässä, Kirkkonummella, Hyvinkäällä ja Helsingissä. Kysyntä on kovaa, sillä Järvenpään-keikka on jo myyty loppuun.

– En edes uskalla arvata, monesko joulukonserttikiertue tämä on, mutta varmaan aika mones kymmenes. Olen aina tykännyt tehdä niitä, laulaja myhäilee.

Lue myös: Terveysongelmien takia keikkatauolle jäänyt Katri Helena palasi julkisuuteen - katso kuva! "Voin oikein hyvin"

Laulut löytyvät kovalevyltä

Joulurundin jälkeen on luvassa lepoa, mutta ensi kesän festareilla jyrisee jälleen. Kesän keikoilla kuullaan jälleen niitä kaikkein ikimuistoisimpia hittejä.

– Lauluni ovat osa olemustani, olen niitä niin paljon laulanut. Ja kyllä ne aina tuolta kovalevyltä löytyvät, hän nauraa ja osoittaa päätään.

Satunnaisista festariesiintymisistä huolimatta Katri Helenan keikkatahtia ei hyvällä tahdollakaan voi kutsua kovaksi – täysin ymmärrettävistä syistä.

– Olen tehnyt tätä työtä niin kauan, ettei minua enää saa jatkuvasti liikenteeseen. Olen ottanut tähän sellaisen lempeän suhtautumisen, että teen vain ne esiintymiset, jotka tuntuvat kivoilta.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan arkisto ja Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!