Katso kuva!
Johannes Vatjus

Tällaisella farmarikiesillä tangokuningas Johannes Vatjus ajelee keikkamatkansa ympäri Suomea: ”Treenaan lauluja autossa” – kuva!

19.08.2019 13:01

Tuore tangokuningas Johannes Vatju tarvitsee hyvän auton kiireisten keikka-aikataulujensa takia.Tällä hetkellä hänellä on 4-5 keikkaa viikossa.

– Olen treenannut lauluja autossa. Kaksi settiä on nyt valmiina, mutta kova hinku on opetella ja oppia koko ajan lisää, Johannes kertoi Seiskalle.

Lue myös: Tangokuningas Johannes Vatjus jätti vanhoillislestadiolaisuuden artistiuransa takia: ”Olen halunnut hengittää vapaasti!”

Johannes on ajellut keikoille omalla farmari-Skodallaan, mutta tulossa on isompi sponsoriauto, johon mahtuuu esiintymisvaatteiden lisäksi kalastusvehkeetkin.

Laulaja kertoo esittävänsä perinteisiä kappaleita ja paljastaa itse pitävänsä Reijo Taipaleen ja Olavi Virran tuotannosta.

– Pitää tunnustella, mistä itse pitää – ja mitä yleisö haluaa. Tämä on upea matka, jonka alussa olen.

Lue myös: Tuore tangokuningas Johannes Vatjus, 39, on peräti kahdeksan lapsen isä: ”Kun kotona on kaikki hyvin, on hyvä mieli!”

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jari Peltomäki
Kuvat: Matti Matikainen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!